Lainaa 10 000 euroa

Nopea.fi kilpailuttaa puolestasi niin suuret kuin pienetkin lainat. Saat yhden lainahakemuksen täyttämällä useita tarjouksia, joista voit valita mieleisesi vaihtoehdon. Lainojen kilpailutus on ilmaista, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua vielä mihinkään.

Lainan hakeminen netin kautta on nopeaa ja helppoa. Vielä pari vuosikymmentä sitten 10 000 euron lainan sai käytännössä vain kivijalkapankista, ja lainaprosessi oli työläs ja hidas. Nyt lainaa saa automatisoitujen järjestelmien avulla vaivattomasti. Kilpailun kiristyessä myös lainakorot ja -kustannukset ovat entistä edullisempia.

Kuinka paljon haluat lainaa?

10000
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miten saan lainaa 10 000 euroa mahdollisimman halvalla?

Uutta lainaa otettaessa kilpailutusta ei kannata jättää väliin. Vaikka tarvitsisit rahat pikaisella aikataululla, malta vertailla eri lainayhtiöiden lainatarjouksia.

Kilpailutuksen tärkeys korostuu, mitä suuremmasta lainasta on kyse. Esimerkiksi 100 euron tai 500 euron lainassa lainan kokonaiskustannukset eivät yleensä nouse kovin korkeiksi, joten ero halvimman ja kalleimman lainan välillä ei ole suuri.

Jos kuitenkin otat lainaa 10 000 euroa tai enemmän, saattaa lopullinen takaisinmaksusumma nousta huonoilla ehdoilla varustetussa lainassa huomattavasti halvimpaan lainaan verrattuna. Pitkällä laina-ajalla varustetuissa lainoissa ero voi olla jopa satoja euroja.

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla. Nopea.fi tekee kilpailutuksen puolestasi, ja sinun huoleksesi jää vain parhaan lainatarjouksen hyväksyminen.

Kuka voi saada lainaa 10 000 euroa?

Nopea.fi-palvelusta löytyy kymmeniä eri lainantarjoajia, jotka kaikki antavat lainaa omien kriteeriensä mukaan. Lainaehdot voivat siis vaihdella yhtiökohtaisesti paljonkin.

Yleisesti ottaen lainafirmat edellyttävät hakijoilta vähintään täysi-ikäisyyttä, suomalaista osoitetta ja pankkitiliä sekä moitteettomia luottotietoja.

Hakijalla tulee myös olla jonkinlaiset säännölliset tulot. Pienissä lainoissa tulojen ei tarvitse olla isot, mutta esimerkiksi 10 000 euron lainaan vaaditaan jo suhteellisen hyvä takaisinmaksukyky. Tulojen kokovaatimus vaihtelee kuitenkin eri lainanantajien kesken. Jos et ole varma tulotasosi riittävyydestä, selviää asia viimeistään lainahakemuksen tekemällä. Se ei vielä sido sinua mihinkään.

Toteuta unelmat edullisella lainalla

Nopea.fi:n laina sopii moneen tarkoitukseen. Esimerkiksi 10 000 euron lainalla voi rahoittaa autokaupat, remontoida keittiön tai kustantaa hääjuhlan. Me emme kysy lainan käyttötarkoitusta, sillä lainan saa ilman vakuuksia. Tärkeintä on, että saat lainan maksettua määräajassa takaisin.

Tarvitsetko isomman lainan? Ota lainaa 20 000 euroa.