Lainaa 100 euroa

Pieneen ja äkilliseen rahanpuutteeseen voi sopia 100 euron laina. Nopea.fi -palvelun kautta voit hakea lainaa 100 euroa edullisesti ilman vakuuksia. Palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi, joten saat aina taatusti halvimman lainan parhailla takaisinmaksuehdoilla.

Satasen laina on tuttu jo Nylon Beatin laulusta. Aikaisemmin, eli ennen vuoden 2013 voimaan tullutta korkokattoa, oli satasen laina hyvin tyypillinen pikalaina. Nykyään 100 €:n laina on kuitenkin jo hieman harvinaisempi, sillä lainayhtiöt eivät tienaa pienillä lainoilla yhtä hyvin kuin suurilla. Nopea.fi-palvelusta löydät kuitenkin monta vaihtoehtoa 100 euron lainalle.

Kuinka paljon haluat lainaa?

100
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

100 euron laina sopii arjen pikaiseen rahantarpeeseen

Joskus rahat tuntuvat loppuvan juuri hankalimmalla mahdollisella hetkellä. Palkkapäivä voi olla muutaman päivän päässä, mutta esimerkiksi iso hammaslääkärilasku on tehnyt turhan suuren loven tilisaldoon. Ja tietenkin juuri tällä hetkellä löydät nettikirpputorilta maailman upeimman käsilaukun tai kauan himoitsemasi polkupyörän…

Tällaisessa tilanteessa pieneen lainaan turvautuminen on täysin hyväksyttävää. Kaikilla meillä ei ole varakkaita sukulaisia tai ystäviä, joilta lainaa saisi – eivätkä kaikki halua edes vaivata läheisiään raha-asioilla.

Sadan euron laina voi auttaa sinut yli kiperästä tilanteesta tai antaa kauan kaivattua iloa arkeen. Kilpailuttamisen avulla saat pieneenkin lainaan mahdollisimman edullisen koron sekä pienet lainakustannukset.

Kun otat lainaa 100 euroa, ei ylivelkaantumisesta ole kovin suurta pelkoa. Kannattaa silti muistaa maksaa lyhennykset viimeistään eräpäivänä, sillä muistutusmaksut kasvattavat pientä lainasummaa suhteettoman paljon. Huomaa myös, että myös pieni laina voi mennä perintään!

Lainaa 100 euroa nopeasti netistä

Nopea.fi-laina on helppo hakea netin kautta. Palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, minkä jälkeen luottotietosi tarkistetaan automaattisesti.

Tämän jälkeen voit valita luoton määrän sekä takaisinmaksuajan. Sadan euron laina on helppo maksaa takaisin nopeasti, joten kustannuksia ei pääse syntymään turhan paljon.

Nopea.fi-palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi. Vertailumme kattaa yli 30 eri lainantarjoajaa, joiden tarjonnasta löytyy varmasti sopiva lainavaihtoehto. Nopea.fi-palvelun kautta otettuihin lainoihin ei vaadita vakuuksia eikä takaajia.

Voit valita vertailun tuloksista parhaan mahdollisen vaihtoehdon ja hyväksyä lainatarjouksen. Rahat ovat parhaassa tapauksessa tililläsi alle vartin päästä hakemuksen tekemisestä, joten malta lukea lainaehdot tarkasti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Nopea.fi on lainan ottajalle ilmainen vertailupalvelu.