Lainaa 20 000 euroa

Tarvitsetko lainaa 20 000 euroa? Nopea.fi on oikea paikka isompien kertalainojen hankintaan, sillä saat meidän avullamme lainat kilpailutettua yhdellä lomakkeella. Kauttamme hankittuihin lainoihin ei vaadita erillisiä vakuuksia ja netin kautta tehtävä hakuprosessi on kevyt ja vaivaton.

Teemme yhteistyötä noin 30 lainantarjoajan kanssa. Kilpailutuksen avulla voit olla aina varma, että ottamasi laina on markkinoiden edullisin ja parhailla ehdoilla varustettu.

Kuinka paljon haluat lainaa?

20000
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

20 000 euron laina tuo paljon uusia mahdollisuuksia

Joskus elämässä tulee eteen tarpeita, joita varten on otettava hieman isompi erä lainarahaa. Jos otat lainaa 20 000 euroa, voit rahoittaa sillä monia unelmia.

Haluaisitko tehdä kotona pintaremontin tai uusia kerralla isomman erän huonekaluja esimerkiksi muuton yhteydessä? Hyvin kilpailutettu lainaraha auttaa haaveiden toteuttamisessa. Kodin remontointi on myös esimerkki fiksusta tavasta käyttää lainaa, sillä yleensä samalla saa myös nostettua kodin arvoa.

On myös muita kohteita, joita useimmiten rahoitetaan lainalla. Tällaisesta ostoksesta käy esimerkkinä käytetty auto, moottoripyörä tai vene. Käytetty ajoneuvo ei yleensä käy lainan vakuudeksi, joten tällöin menopeli täytyy hankkia vakuudettomalla luotolla.

Fyysisten ostokohteiden lisäksi 20 000 euron lainaa voi käyttää myös muun tyyppisiin hankintoihin. Lainaraha voi olla hyvä sijoitus esimerkiksi maksullista tutkintoa hankittaessa – uusien työmahdollisuuksien myötä rahat voi saada tienattua takaisin korkojen kera.

Myös lainojen yhdistäminen on yleinen syy suurempien kertalainojen ottamiseen. Kun maksat yhdellä hyvin kilpailutetulla lainalla pois monta pienempää lainaa, tulet säästämään sekä koroissa että muissa lainakustannuksissa.

Kilpailutus on elintärkeää isommissa kertalainossa

Nopea.fi kilpailuttaa sekä suuret että pienemmät lainat. Jos haaveissa on saada lainaa 20 000 euroa, on lainojen vertailu erityisen tärkeää. Usein näin suuret lainat otetaan suhteellisen pitkällä laina-ajalla, jolloin myös lainakustannukset kasvavat. Tästä syystä pienetkin erot lainojen välillä kannattaa huomioida – esimerkiksi viiden euron kuukausimaksu kertaantuu vuosien varrella sadoiksi euroiksi.

Miten saan lainaa 20 000 euroa?

Voit hakea lainaa kauttamme, jos olet täysi-ikäinen ja omaat säännölliset kuukausitulot. Myös luottotietojen on oltava moitteettomassa kunnossa.

Eri lainanantajat myöntävät lainoja hieman erilaisilla kriteereillä. Jotkut lainafirmat vaativat 20 000 euron lainaan yli 21 vuoden ikää ja tietyn kokoisia kuukausituloja. Vaikka et olisi varma esimerkiksi tulojesi riittävyydestä, ei mikään estä täyttämästä lainahakemusta. Lainatarjoukset saatuasi voit valita vaihtoehdoista parhaan tai olla ottamatta lainaa laisinkaan.

Jos sinulle riittää pienempikin laina, voit myös ottaa lainaa 10 000 euroa.