Lainaa 2000 euroa

Parin tuhannen euron lainalla voi jo toteuttaa monia haaveita. Olitpa lähdössä lomamatkalle, sisustamassa kotia tai rahoittamassa kallista hammasremonttia, kannattaa lainan hakemiseen varautua hyvissä ajoin. Näin ehdit hankkia varmasti markkinoiden halvimman ja turvallisimman lainan.

Jos haluat lainaa 2000 euroa, saat Nopea.fi-palvelun kautta kilpailutettua juuri oikeankokoiset ja haluamallasi takaisinmaksuajalla varustetut lainat.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Lainahakemuksen tehtyäsi ja lainatarjoukset saatuasi voit tutustua vaihtoehtoihin rauhassa ja valita lainoista allekirjoitettavaksi haluamasi vaihtoehdon.

Kuinka paljon haluat lainaa?

2000
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miten Nopea.fi-sivustolta haetaan lainaa 2000 euroa?

Lainan hakeminen on nopeaa ja suoraviivaista. Täytät vain hakemukseen haluamasi lainan määrän ja lainan maksuun kaavailemasi ajan. Laina-ajan määrittelemiseen kannattaa uhrata kotvanen, sillä lyhennyserien määrä tulee vaikuttamaan suoraan verrannollisesti lainan loppusummaan.

Lainasumman ja laina-ajan lisäksi hakemukseen tulee täyttää myös muutamia henkilötietoja sekä suppeahko selvitys taloudellisesta tilanteestasi.

Lainahakemuksen tekemisen jälkeen järjestelmä tarkistaa luottotietosi automaattisesti. Jos niissä on puutteita, ei lainaa valitettavasti hyväksytä. Maksuhäiriömerkinnän saaneet lainanhakijat ovat tiukan paikan edessä, jos lainantarve on pakottava. Tällöin lainan voi joissain harvinaisissa tapauksissa saada vakuutta vastaan tai esimerkiksi läheisen ihmisen henkilökohtaisesti takaamana.

Emme kuitenkaan suosittele vetämään läheisiä ihmisiä mukaan omiin rahahuoliisi. Jos mitenkään mahdollista, kannattaa tarvittava raha yrittää säästää pikkuhiljaa tai odottaa lainahakemuksen tekoa siihen asti, että maksuhäiriömerkintä on jo poistettu luottotietorekisteristä.

Vinkkejä lainahakemuksen tekoon

Nopea.fi:n kautta lainaa voi hakea yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lainahakemuksen tekemiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset, joilla lainasopimus allekirjoitetaan. Laina siirretään lainantarjoajan toimesta suomalaiselle pankkitiilille.

Lainaa hakiessasi sitoudut maksamaan summan korkoineen ja kuluineen takaisin määräaikaan mennessä. Älä siis missään tapauksessa mitoita lainaa liian suureksi tai sovi takaisinmaksua liian optimistisen maksusuunnitelman mukaan. Jos elämässä tupsahtaa eteen jotain yllättäviä, äkillisiä kuluja, voi liian tiukalle vedetty budjetti aiheuttaa sinulle ongelmia.

Älä tällaisessa tilanteessa jätä vaihtoehdoksi uuden lainan ottamista. Päällekkäin otetut lainat johtavat helposti velkakierteeseen, jonka seuraukset voivat olla pitkäkantoiset. Maksuvaikeuksien yllättäessä kannattaa ensimmäisenä ottaa yhteyttä lainayhtiön asiakaspalveluun ja neuvotella esimerkiksi lyhennysvapaasta kuukaudesta tai laina-ajan pidentämisestä. Nämä palvelut voivat kuitenkin olla maksullisia.