Lainaa 4000 euroa

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa? Älä tyydy ottamaan ensimmäistä eteesi tulevaa lainaa, vaikka rahantarve olisikin pikainen. Nopea.fi-palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi, joten saat pienellä vaivalla vertailtua kymmenien eri lainantarjoajien vaihtoehdot.

4000 euron laina on jo niin suuri, että ero halvimman ja kalleimman lainan välillä saattaa olla kymmeniä ja jopa satoja euroja. Koron lisäksi lainakustannuksien kokoon vaikuttavat myös erilaiset kulukorvaukset.

Kuinka paljon haluat lainaa?

4000
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mihin 4000 euron laina riittää?

Lainasumman koko kannattaa mitoittaa tarkasti. Liian suuresta lainasta koituu turhia kustannuksia ja liian pieni laina voi pakottaa sinut ottamaan lisää lainaa ennen kuin edellinen on maksettu.

Olemme listanneet alle muutamia syitä ottaa lainaa 4000 euroa.

  • Auton vaihto. Haluatko päivittää autosi hieman vetreämpään malliin? Jos vanhassa autossasi on vielä arvoa jäljellä, saattaa uuden auton hankintaan riittää muutaman tuhannen euron väliraha.
  • Kodin remontointi tai sisustaminen. Usein kotiin saa täysin uuden ilmeen jo pienellä, muutaman tonnin pintaremontilla. Viihtyisyyden lisäämisen ohella remontointi myös nostaa kodin arvoa.
  • Ulkomaanmatka. Oman ja perheen hyvinvointi on tärkeä asia, johon kannattaa sijoittaa. Parin viikon etelänloma palmun katveessa makoillen auttaa jaksamaan arjen aherrusta pitkän aikaa eteenpäin.
  • Lainojen yhdistäminen. Onko sinulla useampia pieniä lainoja, joista maksat joka kuukausi korkeaa korkoa ja erilaisia käsittelykuluja? Yleensä emme suosittele uuden lainan ottamista ennen entisen takaisinmaksua, mutta lainojen yhdistely on asia erikseen. Kun maksat vain yhtä lyhennystä, säästät yleensä sekä korossa että muissa lainakuluissa.
  • Häät tai muut juhlat. Onko edessäsi jokin harvinainen tilaisuus, jota haluaisit juhlistaa? Maltillisellakin lainasummalla saat järjestettyä ikimuistoiset juhlat itsellesi ja läheisillesi.

Kilpailuta laina itsellesi sopivaksi

Pikalainan tai kulutusluoton ottaminen on täysin turvallista, kun mitoitat lainan takaisinmaksun omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi. Nopea.fi:n kautta saat kilpailutettua lainan haluamillasi ehdoilla.

Voit hakea lainaa suoraan netissä. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, ja saat kilpailutetut tarjoukset vertailtavaksesi yleensä jo vartin sisällä lomakkeen lähettämisestä. Muista, että lainatarjouksien pyytäminen ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen saat rahat omalle tilillesi nopeasti – hieman pankista riippuen. Mikäli teet lainahakemuksen lainafirmojen aukioloaikaan, voi koko lainaprosessi olla hoidettu tunnin sisällä.

Riittäisikö pienempi laina? Ota lainaa 3000 euroa.