Lainaa 50 000 euroa

Tarvitsetko isomman kertalainan? Kilpailutamme puolestasi niin 100 euron lainat kuin 50 000 euron lainatkin.

Jos otat lainaa 50 000 euron verran, tulee ero kalliimman ja halvimman lainan välillä olemaan merkittävä. Eri lainantarjoajat antavat lainoja erilaisilla kriteereillä, eli jokin luotonantaja saattaa pitää maksukykyäsi parempana kuin toinen. Tämä johtaa alempaan korkoon ja sen myötä pienempiin kokonaiskustannuksiin.

Moni lainanottaja tyytyy ottaman lainansa sieltä, mistä ensimmäinen tarjous satutaan antamaan. Tämä ei kuitenkaan ole fiksua. Saat Nopea.fi:n kautta kilpailutettua lainan yli 30 eri lainafirman välillä nopeasti ja täysin ilmaiseksi.

Kuinka paljon haluat lainaa?

50000
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Hanki lainaa 50 000 euroa haluamillasi ehdoilla

Nopea.fi-palvelu kilpailuttaa 100 – 60 000 euron suuruisia lainoja. Voit hakea lainaa haluamallasi maksuajalla – pisimmillään laina täytyy maksaa takaisin 20 vuodessa.

Ennen lainan hakemista on syytä miettiä tarkkaan sopivan kokoinen kuukausierä. Kuukausierän koko muuttuu lainan maksuajan mukana, ja voit tutkia kuukausierän muotoutumista vaihtelemalla lainalaskurista takaisinmaksuajan pituutta.

Sopivaa kuukausierä on sellainen, jonka maksamisesta selviät vaivatta yllättävienkin menoerien ilmaantuessa. Muista, että käyttörahasta pitää jäädä myös hieman säästettävääkin.

Mihin tarkoitukseen voi hakea lainaa 50 000 euroa?

Kun kilpailutat lainasi Nopea.fi-palvelun kautta, ei sinun tarvitse kertoa lainan käyttötarkoitusta. Sen miettiminen on kuitenkin järkevää mitoittaaksesi lainasi oikein.

50 000 euron laina otetaan yleensä joko isoihin yksittäisiin hankintoihin tai esimerkiksi vanhojen lainojen yhdistelyyn. Joskus netistä otettava laina on helpoin keino rahoittaa nopeaa toimintaa vaativat tarpeet, jotta tilaisuus ei menisi sivu suun.

Tavallisia 50 000 euron lainan käyttökohteita ovat esimerkiksi auton, moottoripyörän tai veneen osto, isompi kotiremontti tai yrityksen perustaminen. Lainan voi myös sijoittaa maksulliseen mutta uusia työmahdollisuuksia avaavaan koulutukseen – esimerkkinä vaikkapa kymmeniä tuhansia maksava MBA-koulutus.

Isoon lainaan täytyy sitoutua pitkäksi aikaa

50 000 euron laina on suuri netin kautta haetuksi lainaksi. Jos takaisinmaksuaika on esimerkiksi 10 vuotta, on se pitkä sitoutuminen. Joissain tapauksissa laina-aikaa voi vielä lainan ottamisen jälkeen muuttaa, mutta se ei ole aina yksinkertaista. Älä siis suotta ota lainaa liian pitkäksi aikaa, vaikka pieni kuukausierä houkuttelisikin.

Omaan maksukykyyn mitoitettu laina on turvallinen. Nykyiset korot ja lainaehdot ovat maltillisia, ja fiksu lainanottaja ei joudu lainansa kanssa ongelmiin. On kuitenkin hyvä muistaa, että maksuongelmat voivat johtaa pahimmassa tapauksessa luottotietojen menetykseen.