Lainaa 500 euroa

Jos haluat lainaa 500 euroa, kilpailuttaa Nopea.fi-palvelu lainatarjoukset puolestasi. Vaikka kyseessä ei ole jättimäinen summa, kannattaa lainan valitsemisessa olla silti tarkka. On aivan turhaa maksaa ylimääräisiä kuluja pienestäkään lainasta.

Voit valita 500 euron lainalle haluamasi laina-ajan ja kuukausilyhennyksen. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat kauttamme muutamia jo valmiiksi kilpailutettuja vaihtoehtoja. Tutustu niihin huolellisesti ja valitse lainoista paras. Voit saada tämän jälkeen rahat tilillesi jo saman päivän aikana – parhaimmillaan koko prosessi on tehty alle tunnissa.

Kuinka paljon haluat lainaa?

500
  • Rahat tilille 15 minuutissa
  • Ilmainen ja nopea hakemus
  • Saat luottopäätöksen välittömästi
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Lainaa 500 euroa lyhyellä tai pitkällä laina-ajalla

Kun otat lainaa 500 euroa, ei laina-aikaa kannata venyttää liian pitkäksi. Jos pieniä lainojen takaisinmaksua venyttää turhan pitkään, saattavat lainan käsittelykorvaukset ja kuukausimaksut muodostaa yhdessä yllättävän suuren summan.

Lainaa valikoidessa kannattaa siis kiinnittää huomiota koron lisäksi myös muihin lainasta perittäviin kuluihin. Helpointa tämä on vertailemalla lainoja todellisen vuosikoron perusteella. Näet sen aina sinulle henkilökohtaisesti tehdystä lainatarjouksesta.

500 euroa on hyvin tyypillinen summa pikalainalle tai pikavipille. Vaikka sanassa on ikävä kaiku, ovat lainamarkkinat muuttuneet vuosikymmenen aikana valtavasti. Kuluttajansuojalaissa määrätty maksimikorko vei alalta huonoimmat yrittäjät, ja esimerkiksi luottotietojen tarkistus tehdään automaattisesti lainan hakemisen yhteydessä. Nykyisin pikalainojen ottaminen on siis huomattavasti turvallisempaa.

Miten haen 500 euroa lainaa?

Nopea.fi-palvelun kautta lainan hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista. Sinun täytyy vain täyttää lainanhakulomakkeeseen haluamasi lainasumma ja miettiä lainalle sopiva laina-aika ja samalla kuukausittain maksettavan lyhennyserän koko. Sinun täytyy myös kirjata hakemukseen muutamia henkilötietojasi.

Muista, että hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Lainan hakeminen kauttamme on myös täysin ilmaista.

Lainahakemuksen teon jälkeen Nopea.fi-palvelu kilpailuttaa puolestasi kymmeniä suomalaisia lainantarjoajia. Saat nopeasti arvioitavaksesi joukon lainatarjouksia, jotka kannattaa käydä huolellisesti läpi.

Kun olet valinnut lainojen joukosta sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, voit hyväksyä tarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen verkkopankkitunnuksiesi avulla. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi nopeasti. Rahojen siirtyminen riippuu käyttämästäsi pankista, mutta parhaassa tapauksessa summa saapuu tilillesi jo tunnin sisällä.

Arvioi lainasumma oikein

Pieneen ja äkilliseen rahantarpeeseen 500 euron laina voi olla juuri sopiva. Mieti lainasummaa silti toisenkin kerran ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Liian suuri laina innostaa vain kuluttamaan liikaa, ja liian pieni laina voi ajaa sinut ottamaan pian uuden lainan.